ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

Acnemy POSTZIT za crvene mrlje nakon nečistoća 30 ml

32,45 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Ciljani tretman za crvene mrlje nakon nečistoća. Jupi, bubuljica je nestala! No dosadna crvena mrlja je ostala… što sad? Neka vam proizvod Postzit® pritekne u pomoć! Serum na bazi glikolne kiseline pomaže smanjiti crvene mrlje nakon nečistoća (postupalne hiperpigmentacije), poboljšava teksturu i ujednačava ten kože. Ako na nekom dijelu lica ipak ostane tvrdokorna nečistoća, u proizvod se dodaje salicilna kiselina i quora noni PRFC, pravi borac protiv p.acnes, bakterije koje uzrokuju akne. Sastojci sprječavaju njihovo razmnožavanje i ponovno uspostavljaju ravnotežu mikrobioma kože. Kiseline u formuli osmišljene su s Nichosome®, ekskluzivnim sustavom za otpuštanje aktivnih sastojaka, što proizvod čini neiritirajućim za kožu. Istodobno, proizvod tako sadrži do 12 puta više aktivnog sastojka nego u formulacijama bez ovog sustava otpuštanja, čime se značajno povećava učinkovitost formule.

ŠIFRA: 19215
BARCODE: 8436585432011
BREND: ACNEMY
Dostupnost: 1 kom

Ključni sastojci:

1% quora noni: ekstrakt biljke s antibakterijskim djelovanjem
5% azeloglicina: derivat azelaične kiseline koji kombinira azelaičnu kiselinu i glicin
5% inkapsulirane glikolne kiseline: zaglađuje kožu i osigurava ujednačen ten
3% inkapsulirane salicilne kiseline: prodire duboko u pore i bori se protiv nečistoća
5% niacinamida: svestrani sastojak koji regulira lučenje sebuma i ujednačava ten kože
Koristiti nakon čišćenja lica gelom Zitclean® i prije upotrebe proizvoda Zitcontrol®. Može se kombinirati s proizvodom Zitcontrol® kako bi se spriječio nastanak prištića i nečistoća. Nekomedogeno, ne sadrži mirise ni gluten. Proizvod nije testiran na životinjama te je veganski.

Uporaba: Nanesite malu količinu proizvoda na čistu kožu lica. Nježno masirajte dok se potpuno ne upije. Preporučujemo korištenje tri do četiri puta tjedno.

Upozorenja: Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte izravan dodir s očima. U slučaju dodira s očima, odmah isprati vodom. Ne koristiti na nadraženoj ili oštećenoj koži. Čuvati izvan dohvata djece.