ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

Acnemy ZITCLEAN Gel za čišćenje problematične kože 150 ml

20,15 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

ZITCLEAN Gel za čišćenje problematične kože Čista koža iznimno je važna za smanjenje nečistoća na koži. Zato je Niche Beauty Lab razvio Zitclean®, nježan gel za čišćenje s manje od 10% surfaktanata, tako da ne iritira kožu. Gel za čišćenje Zitclean® sprječava nastanak nečistoća i ujedno njeguje kožu. Formulu podupiru dva vrhunska sastojka: salicilna kiselina i azeloglicin (azelaična kiselina + glicin), koji nježno vrše eksfolijaciju kože i reguliraju proizvodnju sebuma. Kiseline u formuli osmišljene su s Nichosome®, ekskluzivnim sustavom za otpuštanje aktivnih sastojaka, što proizvod čini neiritirajućim za kožu. Istodobno, inovativni sustav omogućuje da proizvod sadrži do 12 puta više djelatne tvari nego u formulacijama bez ovog sustava, što znači značajno povećanje učinkovitosti formulacije.

ŠIFRA: 19268
BREND: ACNEMY
Dostupnost: 1 kom

Ključni sastojci:
• 0,1% quora noni: biljni ekstrakt s antibakterijskim djelovanjem
• 3% azeloglicina: derivat azelaične kiseline koji kombinira azelaičnu kiselinu i glicin
• 0,5% pure-phen: mješavina prirodnih ekstrakata korijena đumbira, smole tamjana i grožđa. Umiruje, čisti i pomaže uravnotežiti mikrobiom kože. Pomaže smanjiti pojavu nečistoća.
• 1% inkapsulirane salicilne kiseline: prodire duboko u pore i bori se protiv nečistoća

Možete ga kombinirati s proizvodom Zitcontrol® za sprječavanje stvaranja novih nečistoća i prištića, proizvodom Dryzit® ako imate aktivne bijele prištiće, proizvodom Zitless® ako se borite s potkožnim prištićima i naravno proizvodom Postzit® ako na vašoj koži postoje vidljivi ostaci nečistoća kao što su crvene mrlje. Nekomedogeno, ne sadrži mirise ni gluten. Proizvod nije testiran na životinjama te je veganski.