ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

Acnemy ZITCONTROL za kožu sklonu nečistoćama i aknama 40 ml

36,40 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

ŠIFRA: 19269
BREND: ACNEMY
Dostupnost: 1 kom

Tretman koji može kontrolirati prištiće, smanjiti ih i spriječiti njihovu pojavu? Ček! Zove se Zitcontrol® i prepun je sastojaka kao što su salicilna kiselina, cink PCA, niacinamid i quora noniPRCF, koji imaju svojstva da uistinu kontroliraju, smanjuju i sprječavaju akne.

Osim toga, kiseline sadržane u ovoj formuli dizajnirane su s Nichosome®, ekskluzivnim sustavom za otpuštanje aktivnih sastojaka koji naše proizvode čini neiritirajućim za kožu, dok nose do 12 puta više aktivnog sastojka nego kada se koriste bez našeg sustav isporuke sastojaka (wow!) i time nevjerojatno povećava učinkovitost naših formula.

Kada ga koristiti:

Za aktivna i tekuća izbijanja koristite ujutro i poslijepodne*. Za prevenciju prištića i izbijanja, nanesite jednom dnevno, po mogućnosti u poslijepodnevnim satima*.

*Prvo očistite lice Zitcleanom® . Ako imate tragove akni, također možete nanijeti Postzit® nakon Zitcleana® i prije Zitcontrola®.

Možete ga kombinirati sa:

Dryzit® ako imate aktivne gnojne prištiće. Zitless® ako imate slijepe, potkožne prištiće. Postzit® ako imate tragove akni.