ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

Dietpharm Magnezij Malat 400 kapsule

24,55 KM 18,41 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

Dodatak prehrani s 400 mg magnezija visoke bioraspoloživosti u dnevnoj dozi (2 puta po 2 kapsule na dan). Za fizički aktivne osobe, kod nedostatka energije i kroničnog umora.

ŠIFRA: 20630
BARCODE: 3858881245464
BREND: DIETPHARM
Dostupnost: 1 kom

Dodatak prehrani s visokom dnevnom dozom magnezija (400 mg) u obliku magnezij malata. Magnezij visoke bioraspoloživosti namijenjen fizički aktivnim osobama, kod kroničnog umora, za zdravlje mišića i živčanog sustava.

Magnezij je četvrti najzastupljeniji mineral u ljudskom organizmu. Ima važnu fiziološku ulogu u održavanju normalne živčane i mišićne funkcije, normalnog metabolizma stvaranja energije, normalne sinteze bjelančevina i mnogim drugima.

Povećane potrebe za magnezijem očituju se u slučajevima nedostatne ili jednolične prehrane, kod reducirane apsorpcije (crijevne bolesti), proljeva ili povraćanja, pojačanog gubitka kroz prekomjerno znojenje, u slučajevima dugoročnog stresa, kod sportaša i rekreativaca, trudnica i dojilja.

Što jamči magnezij u obliku malata? Vrlo visoku bioraspoloživost, dobru disoluciju u želucu i crijevnom sustavu, blaže djelovanje na organizam i time manji laksativni učinak.

Pakiranje sadrži 80 kapsula, a preporučeno doziranje je 2 puta po 2 kapsule na dan.