ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

Hello Smile aktivni ugalj za izbjeljivanje zuba 17g

64,55 KM
Dostupnost: DOSTUPNO

ŠIFRA: 20667
BREND: hello SMILE
Dostupnost: 1 kom

Proizvodi za izbjeljivanje zuba se obično oslanjaju na jake hemikalije kao što je hidrogen peroksid, koji mogu dovesti do oštećenja gleđi i osjetljivosti zuba. Umesto upotrebe jakih hemikalija, potpuno prirodna formula HelloSmile aktivnog uglja u prahu se vezuje za površinske mrlje od hrane i pića, efikasno ih uklanja bez oštećenja gleđi ili izazivanja osetljivosti.

Vrsta koja se koristi u našoj formuli je poznata kao aktivni ugalj koji prolazi kroz poseban proces koji povećava njegovu apsorpciju. To ga čini izuzetno efikasnim u vezivanju i uklanjanju površinskih mrlja sa zuba.

Za razliku od jakih hemijskih metoda koje mogu oštetiti gleđ i izazvati osjetljivost zuba, HelloSmile Aktivni Ugalj pruža nježno i prirodno rješenje za izbjeljivanje.

Najbolji rezultati se postižu pranjem zuba sa HelloSmile aktivnim ugljem u prahu nakon redovnog večernjeg pranja zuba pastom.

Upotreba : Navlaži četkicu za zube i otresi višak vode. Umoči četkicu za zube u teglicu sa prahom, tako da su čekinje ravnomjerno obložene. Peri temeljno 2 minuta, fokusirajući se na područja sklona mrljama, kao što su površine prednjih zuba. Ispljuni i temeljno isperi usta nakon upotrebe. Koristi svaku noć da održiš prirodno bjelji i zdraviji osmijeh.

Pakovanje: 17g